Hoppa till sidans innehåll

Lagträningar


UPK har som grundidé att ställa upp med lag i de allsvenskor där vi har ekipage som vill delta, vi brukar säga att vi vill ha 5-6 ekipage per lag för att kunna säkerställa att vi kan fullfölja serien även om något ekipage faller bort.

Vi gör ingen medveten Elitsatsning utan vår tyngdpunkt ligger på bredden och att ge alla våra ekipage en bra start på sin tävlingskarriär. Vi brukar ha ca 10-15 lag med per år i de olika allsvenskorna för ponny och häst i dressyr och hoppning, division 3-2(1).

Inför varje säsong så får alla ekipage göra en intresseanmälan för att delta i lagen. I början av året har vi också en kick-off för våra tävlingsekipage där vi träffas, fikar, informerar om UPK som klubb men också om vår värdegrund, hur vi ser på tävlandet, vilka regler som gäller för laguttagningar mm.

Varje lag får en utsedd lagledare, division 3 på ponny är det en ridlärare som ansvarar för, övriga lag kan det variera lite beroende på antal ryttare mm. Storhästlagen brukar en av ryttarna ansvara för.

Vi bildar sedan såväl en mejlgrupp som en messengergrupp för respektive lag för att det skall vara lätt att hålla kontakt. Utifrån önskemål och engagemang så anordnar vi lagträningar på UPK till ett subventionerat pris inför de olika omgångarna för att ryttare och föräldrar dels ska få lära känna varandra men också för att trimma till formen och teamkänslan.

Vill du vara en del i något av UPK´s lag? Mejla oss på This is a mailto link

Uppdaterad: 03 NOV 2016 12:38 Skribent: Ulrika Pernler
E-post: This is a mailto link

 

puff_samverkan_rfsisuuppland_250_250.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ladda ned.png

 

Den här hemsidan funkar bäst via Chrome och firefox. 

Postadress:
Uppsala PK - Ridsport
Vaksala-Lunda:33
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018317103
E-post: upk@uppsalaponnyklub...