Hoppa till sidans innehåll

Vi söker en ny kollega till personalgruppen på UPK! Gillar du hästar, människor, barn och att vara "där det händer"? Skicka in din ansökan redan idag!

06 SEP 2022 11:13
  • Skapad: 06 SEP 2022 11:13

Uppsala Ponnyklubb har en ledig tjänst som Ridlärare och stallpersonal då en av våra anställda kommer att byta karriär i slutet av september.

UPK är ideell förening strax utanför Uppsala. Vi har ca 850 medlemmar, varav ca 200 medlemmar med egen häst. Vi har ca 600 uppsittningar per vecka i ridskoleverksamheten och totalt ca 30-35 000 ridtimmar per år. Vi har ca 43 skolhästar samt 12 inackorderingar.

Våra elever är i åldern 7 - 70 +, allt från nybörjare som är i början av sin häst och ryttarkarriär till elever som ridit ”hela sitt liv”.   

Varje år anordnar vi ca ca 40 st klubbtävlingar, PaJ/PaR/PaWE, samt lokala/regionala tävlingar i dressyr, hoppning och WE.


Barn och ungdomsverksamheten ligger oss varmt om hjärtat och är grundstommen i hela vår verksamhet! Såväl under terminerna som på alla skollov har vi självklart ett gäng extra aktiviteter, såväl avsuttna som uppsuttna.

Vi söker nu dig som vill bli en del av vår verksamhet och personalgrupp och trivs med att jobba med alla uppgifter förekommande på ridskola. Tjänsten innefattar såväl stalltjänst som hästskötsel, anläggningsskötsel,  samt  undervisning.

 

Vi befinner oss i ett spännande skede då kommunen kommer att lösa in vår anläggning som idag ägs av föreningen. Anläggningen kommer att renoveras och moderniseras och förhoppningsvis även byggas ut.

Så du som får jobbet kommer vara med om en rolig resa och vara en del av UPK´s framtid i en modern ridanläggning!

Vi vill att du i din yrkesroll är noggrann, strukturerad och alltid sätter hästarnas välbefinnande i första rummet.  Säkerhet är ett av dina ledord vid all hästhantering och undervisning.

Du ska tycka om att jobba med hästar och människor. Du trivs med att hålla ett bra tempo, vara flexibel och du har förmågan att både kunna arbeta självständigt som i grupp. Ansvar och stolthet över dina arbetsuppgifters utförande är en självklarhet. Du är också lösningsorienterad och gillar att ta dig an nya uppgifter och tillsammans med dina kollegor utveckla verksamheten.

 

Vi sätter ett stort värde vid personlig lämplighet och ser tidigare erfarenhet från ridskola samt adekvat utbildning för jobbet  som meriterande.

 

Tjänsten är i dagsläget på ca 75% men kan diskuteras och det finns goda förutsättningar för att utöka tjänsten om så önskas. Schemaläggning vardagar dagtid och kväll, samt vissa helger.  

Kontaktperson: Gabriella Pernler, Ridskolechef This is a mailto link 0706 281294

Ansökan i form av ett personligt brev samt CV med referenser skickas till This is a mailto link

 

Vi kallar fortlöpande till intervjuer när ansökningarna kommer in och tillsätter tjänsten när vi hittar rätt person.

Vi ser fram emot din ansökan och kanske just du blir vår nya kollega😊

imageo3oip.png

Skribent: Ulrika Pernler
E-post: Adressen Gömd

 

puff_samverkan_rfsisuuppland_250_250.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ladda ned.png

 

Den här hemsidan funkar bäst via Chrome och firefox. 

Postadress:
Uppsala PK - Ridsport
Vaksala-Lunda:33
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018317103
E-post: upk@uppsalaponnyklub...