Hoppa till sidans innehåll

Säker Hästverksamhet

11 NOV 2018 19:03
  • Skapad: 11 NOV 2018 19:03

UPK har sedan många år tillbaka Länsförsäkringar som vårt försäkringsbolag för våra byggnader och inventarier, maskiner mm

I det samarbetet så ingår att vi även är Säker Hästverksamhet enligt Länsförsäkringars riktlinjer.

Det innebär att vi jobbar systematiskt med brandskydd, elsäkerhet, jordfelsbrytare, stängsling av våra hagar, hur/var vi förvarar diesel, bensin, traktor, åkgräsklippare , vad vi förvarar i stallet, foderlada, maskinhallen osv

När vi uppfyller alla krav så får vi rabatt på försäkringspremien och även rabatt på våra hästförsäkringar som ligger hos Agria.

Vart femte år så måste Gabriella Pernler, ridskolechef, genomgå en gedigen webbutbildning med efterföljande provskrivning och i år var det dags igen.

Efter att ha svettats och pluggat in vad som gäller för skördetröskor, pelletsmaskiner, värmelampor i grisstall etc så kan jag stolt berätta att vi är fortsatt godkänd Säker Hästverksamhet i ytterligare 5 år. Tur att det kom några frågor på slutet som rör hästar och hästverksamhet:)

Inom kort får vi också besök av Länsförsäkringar för en genomgång av vår anläggning, såväl den stora som inrymmer stall, foderlada och ekonomiutrymmen som maskinhallen.

Känns väldigt tryggt och bra att vi har det här samarbetet med Länsförsäkringar så att vi får proffshjälp när det gäller anläggningsgenomgång, så vi hela tiden kan jobba med att förbättra det som behöver förbättras och samtidigt se till att vi har en så säker anläggning som möjligt för såväl hästar, personal, elever som övriga besökare!

Skribent: Ulrika Pernler
Epost: Adressen Gömd

 

puff_samverkan_rfsisuuppland_250_250.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här hemsidan funkar bäst via Chrome och firefox. 

Postadress:
Uppsala PK - Ridsport
Vaksala-Lunda:33
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018317103
E-post: upk@uppsalaponnyklub...