Hoppa till sidans innehåll

Nu startar Fritidsledarsatsningen på UPK och övriga ridskolor i Uppsala Kommun!

22 AUG 2020 12:05
  • Skapad: 22 AUG 2020 12:05

Premiär för Fritidsledare i stallet på UPK!

 

From måndag vecka 35 är vi igång med den Fritidsledarsatsning som Uppsala Kommun, Upplands Ridsportförbund och ridskolorna i Uppsala Kommun (UPK, Lurbo, UVFK, Solängen, Bälinge) gör gemensamt hösten 2020 och våren 2021!

 

Det ska bli jätteroligt att jobba med detta projekt under året och vi är alla taggade på uppdraget att göra detta till en succé så vi får fortsatt stöd från Uppsala Kommun när projektåret är slut. De två Fritidsledarna som fått projektanställningen är Andrea Olsson och Lina Mälberg .

 

Vi på UPK kommer att ha en fritidsledare på plats ca 2 em/kvällar per vecka och i första hand kommer det vara Andrea Olsson som är hos oss (se presentation nedan).

 

Vecka 35 så kommer Andrea att vara hos oss måndag och onsdag kl 15 00 – 19 00, och alla barn/ungdomar som vill träffa Andrea och ”hänga” i stallet tillsammans med henne är varmt välkomna.


Vi tänker att Andrea så här i början får börja med att lära känna oss alla på UPK, och sen är tanken att hon tillsammans med er ska kunna såväl vara i stallet och pyssla med hästarna, genomföra lite roliga projekt, hjälpa till med läxläsning, vara en extra vuxen i stallet och finnas till hands för att prata, umgås och ha kul ihop med.

 Hej! 

Mitt namn är Andrea Olsson och jag är den fritidsledare som kommer att vara här på UPK två eftermiddagar/kvällar i veckan. Jag är 25 år och bor i Knivsta med min valp Ixas. 

Jag kommer senast ifrån att jobba på förskola men har jobbat inom skolverksamhet, café och på ridskola tidigare. Jag är utbildad ungdomsledare, ridledare och har gått FU1 i upplands ridsportförbunds regi.  

Jag har ridit i 19 år och älskar att jobba med hästar och ungdomar så jag ser fram emot den här terminen och att få träffa er alla. 

 

Skribent: Ulrika Pernler
E-post: Adressen Gömd

 

puff_samverkan_rfsisuuppland_250_250.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ladda ned.png

 

Den här hemsidan funkar bäst via Chrome och firefox. 

Postadress:
Uppsala PK - Ridsport
Vaksala-Lunda:33
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018317103
E-post: upk@uppsalaponnyklub...