Hoppa till sidans innehåll

Kom ihåg att tacka JA till din plats till höstterminen senast 30 maj!

16 MAJ 2022 16:08
  • Uppdaterad: 16 MAJ 2022 16:08

Ni som rider i ordinarie grupp hittar er inbjudan för höstterminen i er elevportal i Hippocrates.
För att fortsätta rida i höst så går ni in på inbjudan och tackar JA, då är ni anmälda och bokningsfakturan kommer via mejl inom några dagar.
Senast den 30 maj ska ni tacka JA till inbjudan för att boka en plats.
Ni har fått ett mejl i slutet av april till den mejladress ni har på ert konto där ni fick information om höstens priser, anmälan, betalningsdatum mm
Kom ihåg att klicka i på er portal om ni önskar delbetala er kursavgift innan ni tackar JA till plats. Ni som har delbetalning redan idag behöver inte göra det igen.
Önskar ni byta ridtid/grupp eller vill rida fler lektioner i veckan? Mejla oss på This is a mailto link det gäller även om ni redan står på kö för byte, för att vi ska veta att det fortfarande är aktuellt.
Ska ni sluta rida till hösten? Då blir vi jätteglada om ni mejlar oss på This is a mailto link och talar om det. Det hjälper oss mycket i vårt planeringsarbete av höstens ridgrupper.
Vi rekommenderar också att ni innan ni anmäler er läser igenom avtalet, som ni hittar på er elevportal, under Inställningar. I avtalet finns all information ni behöver gällande vår verksamhet, och när du har klickat JA så har du godkänt reglerna för anmälan, avanmälan etc.
Kan vara en bild av häst, natur och gräs
Skribent: Ulrika Pernler
E-post: Adressen Gömd

 

puff_samverkan_rfsisuuppland_250_250.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ladda ned.png

 

Den här hemsidan funkar bäst via Chrome och firefox. 

Postadress:
Uppsala PK - Ridsport
Vaksala-Lunda:33
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018317103
E-post: upk@uppsalaponnyklub...