Hoppa till sidans innehåll

Inloggning till Hippocrates utskickad fredag 19/1

19 JAN 2018 14:50
  • Skapad: 19 JAN 2018 14:50

Nu har vi skickat ut info gällande inloggning mm till vårt nya administrativa system, Hippocrates Academy!

Jättespännande och lite läskigt, en stor omställning för oss alla men vi tror och hoppas att ni som elever och medlemmar kommer uppskatta den ökade servicen detta kommer medföra.

Det kommer säkert bli lite inkörningsfrågor i början, då systemet är nytt, såväl för oss i personalen som er som medlemmar, men vi försöker svara så snart vi kan om ni mejlar oss.

Alla som rider i ordinarie ridskoleverksamhet och som har lämnat in sina fullständiga uppgifter till oss, även målsmans uppgifter för minderårig medlem, ska ligga inlagda i systemet och ni ska ha fått ett mejl i er inkorg fredag 19/1.

Har ni inte fått ett mejl så börja med att kolla skräpkorgen, ligger det inte där kontaktar ni oss så hjälper vi er.

Ni som inte lämnat era uppgifter är inte inlagda och har därmed inte fått ett mejl, vänligen mejla oss via This is a mailto link vi behöver namn, adress, personnummer, mobilnummer, namn målsman, personnummer målsman.

Medlemmar som ej rider i ridskoleverksamheten , utan exvis har egen häst, medryttarhäst mm ni är inte heller inlagda ännu men kommer bli det inom kort, och då får ni ett mejl med info.

I länken nedan hittar ni den infon som är mejlad till er, läs igenom den noga, och passa på att logga in och ändra till ett personligt lösenord så snart som möjligt så att du from vecka 6 kan börja sköta igenridningar/avbokningar via HIppocrates.

Anmälan till Sportlovsridlägret kommer också kunna ske via Hippocrates, vi hoppas kunna öppna det i början av veckan, vill man anmäla tidigare så gör ni det via mejl, enligt info.

NY Hippocrates Academy - infobrev medlemmar infor start.pdf

I länken nedan hittar du den avtalstext som du som medlem godkänner att följa när du loggar in och skapar ditt lösenord, och därmed får tillgång till systemet.

Ny Valkommen till UPK hippocrates.pdf

Skribent: Ulrika Pernler
Epost: Adressen Gömd

 

puff_samverkan_rfsisuuppland_250_250.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här hemsidan funkar bäst via Chrome och firefox. 

Postadress:
Uppsala PK - Ridsport
Vaksala-Lunda:33
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018317103
E-post: upk@uppsalaponnyklub...