Hoppa till sidans innehåll

Hög tid att anmäla dig till höstterminen!

07 MAJ 2018 15:38
  • Skapad: 07 MAJ 2018 15:38

Anmälan för höstterminen öppnade  under vecka 16 via Hippocrates där alla som rider under våren har fått en Inbjudan via er inlogg. När ni godkänner inbjudan så bokar ni er plats till höstterminen, och det ska ni göra senast den 15 maj, gärna tidigare.

Observera att det är vårens nivå på gruppen som står på inbjudan, vi har ej gjort ev justeringar av nivåerna ännu, varje instruktör kommer informera om höstens nivåer i samband med kommande lektioner, läs gärna mer om vår nivåindelning via:

https://www.uppsalaponnyklubb.se/Ridskolan/nivaer/

Vi har till hösten justerat våra nivåindelningar en aning för att få ett jämnare "flyt" mellan stegen då vissa steg har upplevts ev en del elever som att man "fastnat" på dem lite länge. Kom dock ihåg, att inlärning kräver repetition och att ta sig tid att befästa kunskapen för att få långsiktiga framsteg och en bra och säker utveckling. Har du frågor får du gärna prata med din instruktör eller kontakta oss på kontoret.

I början av maj börjar vi skicka faktura till er på kursavgiften, via den mejl som ni angett i ert Hippocrateskonto. Vi skickar sedan fakturorna fortlöpande allteftersom er anmälan kommer in.

Bokningsav giften om 500 kronor skall betalas som vanligt senast den 30 maj, resterande avgift skall betalas senast 15 augusti men kan betalas tidigare då den fakturan går iväg samtidigt som bokningsavgiften.

Kom ihåg att ni själva måste välja delbetalning i era uppgifter om ni vill ha det så att systemet vet det när vi skapar fakturorna, om ni vill delbetala så ska bokningsavgiften betalas som vanligt 30 maj, första delbetalningen senast 15 augusit samt andra delbetalningen senast 30 september.

Ni som har halva priset för er ridavgift på tredje kursavgiften i familjen skall mejla oss på kontoret så lägger vi in det innan vi skickar fakturan.

Prislista för höstterminen hittar du via länken:

https://www.uppsalaponnyklubb.se/Ridskolan/betalningsinfohostterminen2018/

Ev önskemål om byten av grupp, rida fler lektioner per vecka osv mejlas till oss via This is a mailto link

Läs gärna mer om att Byta grupp/nivå via länken:

https://www.uppsalaponnyklubb.se/Ridskolan/bytanivagrupp/

Skribent: Ulrika Pernler
Epost: Adressen Gömd

 

puff_samverkan_rfsisuuppland_250_250.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här hemsidan funkar bäst via Chrome och firefox. 

Postadress:
Uppsala PK - Ridsport
Vaksala-Lunda:33
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018317103
E-post: upk@uppsalaponnyklub...