Hoppa till sidans innehåll

Fina Moki ska få somna in...

17 OKT 2017 20:12
  • Skapad: 17 OKT 2017 20:12

Fina, snälla, älskade, uppskattade, fantastiska, underbara, gulliga, Moki kommer få somna in torsdagen den 26 oktober.

Moki kom till oss när han var 6-7 år och är idag 20 år. Han har i alla år, varje dag, varje lektion varit en suverän läromästare för våra yngre elever och en väldigt trygg, säker och perfekt skolhäst på alla sätt och vis. Moki har också startat en del dressyrtävlingar med bra resultat, och hoppat lite lättare klasser.

Under de senaste 5-6 åren har vi fått hjälpa Moki med regelbundna tandläkarbesök då det började med att en tand flyttade på sig och efter ett par år fick vi dra ut den, och när man tar bort en tand så blir det så att fler tänder flyttar sig och vi har totalt tagit ut 4 stycken tänder. Det här har inte Moki haft några problem med förrän nu på senare tid och vi känner därför att det bästa för honom är att få somna in, för en häst måste kunna tugga och tillgodogöra sig grovfodret på ett bra och naturligt sätt.

Moki kommer bli oerhört saknad av oss alla, såväl ridlärare, elever, föräldrar och fd elever/föräldrar, jag tror ingen kan ha besökt UPK utan att lägga märke till Moki.

Ge honom gärna lite extra pussar, kramar och klappar den här sista veckan när ni besöker stallet, det kommer han uppskatta.

 

Skribent: Gabriella Pernler
Epost: Adressen Gömd

 

puff_samverkan_rfsisuuppland_250_250.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här hemsidan funkar bäst via Chrome och firefox. 

Postadress:
Uppsala PK - Ridsport
Vaksala-Lunda:33
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018317103
E-post: upk@uppsalaponnyklub...