Hoppa till sidans innehåll

Drömstipendiater 2019 utsedda på Julshowen

10 DEC 2018 16:33
  • Skapad: 10 DEC 2018 16:33

Årets Julshow i regi av vår ungdomssektion gick av stapeln söndagen den 9 december. Det var en gråmulen dag men eftermiddagen i ridhuset var glad och uppsluppen som alltid det bjuds på show.

Även i år delades Drömstipendiet ut. Detta skänks av två vuxenelever på ridskolan som vill ge två ungdomar varje år möjligheten att koma ut på tävling eller träna mer för att utvecklas. Ungdomarna får själva skriva en ansökan. I år delades ett stipendium ut till Tilde Cegerblad och det andra delas mellan systrarna Rebecca och Katarina Sundström. Grattis till er och ett stort tack till personerna bakom stipendiatet. 

Vidare korades årets häst Kalle E och ponny Munsboro JoeJoe som båda fick komma in och hyllas för sitt fantastiska arbete på ridskolan. 

 

Championatsvinnarna fick priser. Årets hoppryttare med egen häst blev Matilda Andersson- Mr A, och på ridskolehäst Thea Jervelius- Munsboro More Shy Boy

 

Dressyr på egen häst vanns av Linnea Jansson-Minigårdens Ronja Rövardotter och på ridskolehäst av Sanna Bergman- Munsboro Aramis. 

Vinnare i Working Equitation blev Anna Danielsson och Baltazar.

 

Grattis till er alla. 

 

Hade du inte möjlighet att närvara så finns en kort version av showen här nedanför:

Skribent: Ulrika Pernler
Epost: Adressen Gömd

 

puff_samverkan_rfsisuuppland_250_250.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här hemsidan funkar bäst via Chrome och firefox. 

Postadress:
Uppsala PK - Ridsport
Vaksala-Lunda:33
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018317103
E-post: upk@uppsalaponnyklub...