Hoppa till sidans innehåll

31 maj är absolut sista dagen att tacka JA till höstterminens lektioner!

23 MAJ 2020 10:54
  • Skapad: 23 MAJ 2020 10:54

Vi har ett väldigt stort tryck inför höstterminen och väldigt många ställer sig på kö för att börja rida hos oss på UPK, vi vill därför påminna alla er som rider hos oss nu i vår om att tacka JA/Återanmäla er till höstterminen via er elevportal i Hippocratessenast senast den 30 maj.

From onsdag 22 april är anmälan till höstterminen öppen!

Du anmäler genom att tacka JA till inbjudan som finns i din elevportal, alla elever får ett infomejl om detta under onsdagen.

Kom ihåg att läsa igenom bifogad infolapp så får du all info, den finns även i länken nedan.

Pga den pågående Coronapandemin så har vi valt att ligga kvar på samma ridpriser som vi har haft sedan hösten 2019. Vi hade planerat och behövt höja avgifterna då våra kostnader precis som för andra företag ökar, bla lönekostnader, samt att vi pga torkan sommaren 2018 hade ett år med betydligt högre kostnader för foder och strö, och där belastades vår ekonomi en del som vi behöver komma i kapp med.

 Men under rådande omständigheter väljer vi att skjuta upp den höjningen till våren 2021 och hoppas att vi genom det beslutet kan hjälpa till att skapa utrymme för våra medlemmar att fortsätta rida även om man har fått ändrade förutsättningar pga Coronapandemin.

 Vi vill också påminna om möjligheten att delbetala sin kursavgift, du ska då gå in under inställningar och kryssa i delbetalningar, spara grundinformationen.

Obs! Viktigt att du väljer delbetalning innan du tackar ja till inbjudan!

Betalningsinfo höstterminen 2020.pdf

 

Skribent: Ulrika Pernler
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Den här hemsidan funkar bäst via Chrome och firefox. 

Postadress:
Uppsala PK - Ridsport
Vaksala-Lunda:33
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018317103
E-post: This is a mailto link