Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Betalningsinfo våren 2021"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Betalningsinfo våren 2021


Betalningsinformation våren 2021 - 4 januari tom 13 juni

Nedan hittar du info om vårterminens priser, regler för anmälan, avanmälan, betalningsdatum mm. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via upk@uppsalaponnyklubb.se

Inbjudan finns i din elevportal i Hippocrates from den 28 september.

Kom ihåg att tacka ja senast den 30 oktober för att behålla din plats.

Ska du sluta rida i höst? Då blir vi jätteglada om du mejlar oss om det. Därmed underlättar du mycket i vårt planeringsjobb😊

Vi rekommenderar att du/ni läser igenom avtalet som du hittar under inställningar i din elevportal, där hittar du ”matnyttig” info om våra regler och rutiner för anmälan, avanmälan, betalning, igenridning och klädsel mm.

Vi vill också påminna om möjligheten att delbetala er/din kursavgift, du/ni ska då gå in under inställningar och kryssa i delbetalningar, spara grundinformationen.

Obs! Viktigt att du väljer delbetalning innan du tackar ja till inbjudan!

 

PRISLISTA VÅRTERMINEN 2021

23 Ridlektioner, 4 januari – 13 juni

Junior, född 2002 el senare           4 485 kronor (195 kr/lektion)

Senior, född 2001 el tidigare        5 290 kronor (230 kr/lektion)

Tillägg liten grupp (6 elever) senior 75 kronor per lektion     

Tillägg liten grupp, träningselever, 40 kronor per lektion 

Lektionspriset för våren är höjt med 10 kronor per lektion, något vi informerade om redan i maj 2020 att vi skulle behöva göra. Vi valde ju då pga Covid-19 att ej genomföra den behövliga höjningen för höstterminen, utan att vänta med den till våren 2021. Vi som förening har precis som andra företag successivt ökade kostnader för löner, el, sophämtning, renovering av anläggningen etc så vi hoppas på er förståelse för prishöjningen.

Kursavgifterna faktureras via den mejl ni har angett på ert Hippocrateskonto och önskar du pappersfaktura så kan du kryssa i det på din portal vid inställningar.

Du ser också din ekonomi och dina fakturor via din elevportal. 

Viktigt att ni skriver i det OCR-numret som står på fakturan vid inbetalning så underlättar det vårt arbete väsentligt. Om du har flera fakturor, gör varje inbetalning separat med sitt unika OCR-nummer. Slå ej ihop flera fakturor på en gemensam inbetalning, tack!

 

Bokning av plats:

Elever som ridit hos oss under våren bokar plats genom att tacka ja till inbjudan via sin elevportal i Hippocrates. När man tackat JA så har man bokat plats till nästkommande termin och vi skickar en faktura på 500 kronor i bokningsavgift, den skall betalas inom 30 dagar.

Nya elever bokar plats via upk@uppsalaponnyklubb.se

Byte av tid och grupp samt om du vill Rida 1 gång till i veckan: Mejla upk@uppsalaponnyklubb.se, vi återkommer till er i början av december när vi vet hur det ser ut med platser i andra grupper.

OBS! Även du som står på kö för gruppbyte/+1 lektion under hösten skall mejla så vi vet att det fortfarande är aktuellt.

 Nivåerna på de grupper som ska gå upp ett steg ändras i systemet vid årsskiftet för att inte påverka den innevarande terminens inställningar. Det kommer alltså stå den nivån gruppen har haft under hösten när du tackar JA. Din instruktör kommer informera mot slutet av terminen om din grupp byter nivå.

 Påminnelseavgift: From 2021 så återinför vi påminnelseavgift vid sena betalningar, det innebär att om betalningen inte har inkommit i tid och vi måste skicka ut en påminnelse tar vi ut en påminnelseavgift om 100 kronor/påminnelse. Påminnelseavgiften kommer att läggas på nästkommande faktura som vi skickar till dig/er. Kom ihåg att ni alltid kan kontakta oss om ni önskar dela upp resterande betalning ytterligare så hittar vi en lösning tillsammans.

 

Betalningsdatum vårterminen 2021
 
Vill ni ha fakturan tidigare så kontaktar ni kontoret så löser vi det!

 30 oktober-sista dag att tacka JA till plats, faktura på bokningsavgiften skickas när du tackat ja

Slutet av december - resterande kursavgift, faktura skickas ca 30 dagar innan

Vid delbetalning:

30 oktober - sista dag att tacka ja till plats, faktura på bokningsavgiften skickas när du tackat ja.

Slutet av december - delbetalning 1, faktura skickas ca 30 dagar innan

Slutet av januari - delbetalning 2, faktura skickas ca 30 dagar innan

Slutet av februari - delbetalning 3, faktura skickas ca 30 dagar innan

Medlemsavgift 2021 – Nytt år = Ny medlemsavgift. 

Medlemsavgiften faktureras i början av januari 2021.

I medlemsavgiften ingår försäkringar hos Riksidrottsförbundet och Folksam samt att klubben betalar medlemsavgift till Upplands Ridsportförbund och Svenska Ridsportförbundet. Vi är därmed anslutna till SvRF vilket garanterar kvalitet på hästar, personal och anläggning. Medlemsavgiften är obligatorisk.

 Junior 250 kronor               Senior 300 kronor

Inga nyheter är skapade

 

puff_samverkan_rfsisuuppland_250_250.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här hemsidan funkar bäst via Chrome och firefox. 

Postadress:
Uppsala PK - Ridsport
Vaksala-Lunda:33
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018317103
E-post: upk@uppsalaponnyklub...