Hoppa till sidans innehåll

Betalningsinfo nya elever höstterminen 2022


Betalningsinformation NYA elever hösten 2022, 19 lektioner from 8 augusti – 18 december

Nya elever bokar sin plats via This is a mailto link

Nedan hittar du info om höstterminens priser, regler för anmälan, avanmälan och betalningsdatum. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss via This is a mailto link

Vi rekommenderar att du noga läser igenom avtalet som du måste godkänna första gången du loggar in på din elevportal, avtalet hittar du sen allt under inställningar i din elevportal, i avtalet finns det mkt ”matnyttig” info om våra regler och rutiner för anmälan, avanmälan, betalning, igenridning och klädsel mm.

Vi vill också informera om möjligheten att delbetala din/er kursavgift, säg till om detta i samband med att du mejlar oss och bokar din plats!

PRISLISTA HÖSTTERMINEN 2022

19 Ridlektioner, 8 augusti tom 18 december

Junior, född 2004 el senare           4 085 kronor (215 kr/lektion)

Senior, född 2003 el tidigare        4 750 kronor (250 kr/lektion)

Tillägg liten grupp (6 elever) senior 85 kronor per lektion     
Tillägg liten grupp, träningselever, 60 kronor per lektion  

Kursavgifterna faktureras via den mejl ni har angett på ert Hippocrateskonto och önskar du pappersfaktura så kan du kryssa i det på din portal vid inställningar.

Du ser också din ekonomi och dina fakturor via din elevportal. 


Viktigt att ni skriver i det OCR-numret som står på fakturan vid inbetalning så underlättar det vårt arbete väsentligt. Om du har flera fakturor, gör varje inbetalning separat med sitt unika OCR-nummer. Slå ej ihop flera fakturor på en gemensam inbetalning, tack!

Påminnelseavgift: Om betalningen inte har inkommit i tid och vi måste skicka ut en påminnelse tar vi ut en påminnelseavgift om 100 kronor/påminnelse. Påminnelseavgiften kommer att läggas på nästkommande faktura som vi skickar till dig/er. Kom ihåg att ni alltid kan kontakta oss om ni önskar dela upp resterande betalning ytterligare så hittar vi en lösning tillsammans.

 

Betalningsdatum höstterminen 2022
 

Alla fakturor skall betalas inom 30 dagar från det att de är utskickade.

Anmälan är bindande, ev avbokning av plats skall ske senast 30 dagar före terminsstart om du ändrar dig. Vid senare avbokning är du betalningsansvarig för hela terminen. Bokningsavgiften måste du alltid betala även om du avbokar din plats i tid.

När du tackat JA till en plats och vi skapat ert konto/satt in er på en grupp så skickas fakturan på bokningsavgiften till dig via din angivna mejl.

Slutet av augusti – resterande kursavgift, faktura skickas ca 30 dagar innan

Vid delbetalning
Faktura på bokningsavgiften skickas när du bokat din plats och vi har hunnit skapa ditt konto och sätta in dig i bokad grupp.

Slutet av augusti - delbetalning 1, faktura skickas ca 30 dagar innan

Slutet av september - delbetalning 2, faktura skickas ca 30 dagar innan

Slutet av oktober - delbetalning 3, faktura skickas ca 30 dagar innan

 

Medlemsavgift 2022 (gäller för kalenderår)

 

När du tackat JA till en plats och vi skapat ert konto/satt in er på en grupp så skickas fakturan på medlemsavgiften till dig via din angivna mejl.

I medlemsavgiften ingår försäkring hos Riksidrottsförbundet och Folksam samt att klubben betalar medlemsavgift till Upplands Ridsportförbund och Svenska Ridsportförbundet. Vi är därmed anslutna till SvRF vilket garanterar kvalitet på hästar, personal och anläggning. Medlemsavgiften är obligatorisk.

Junior 250 kronor               Senior 300 kronor

 

Varmt välkommen till oss på UPK!

 

imageqwyq.png

 

Uppdaterad: 28 APR 2022 17:02 Skribent: Ulrika Pernler
E-post: Adressen Gömd

 

puff_samverkan_rfsisuuppland_250_250.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ladda ned.png

 

Den här hemsidan funkar bäst via Chrome och firefox. 

Postadress:
Uppsala PK - Ridsport
Vaksala-Lunda:33
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018317103
E-post: upk@uppsalaponnyklub...