Hoppa till sidans innehåll

Hitta hit
UPPSALA PONNYKLUBB
 
Vaksala-Lunda 33
755 94 Uppsala

Bankgiro 798-7365

Kontor 018- 31 71 03 
 
Mejl This is a mailto link

 

Bidrag  till hemsidan mottages gärna och skickas till This is a mailto link
Det händer att vi fotograferar under olika arrangemang på klubben och lägger ut på hemsidan, FB och Instagram. Vill du inte vara med på bild så säg gärna till i förväg. Kommer du med på någon bild eller i en text mot din vilja så hör av dig snarast så tar vi bort den.


HITTA TILL OSS


Att hitta till Uppsala Ponnyklubb är enkelt. Från Uppsala tar du Vaksalagatan mot väg 288 (mot Östhammar) och åker rakt fram cirka fyra kilometer, förbi Gränby centrum ochVaksala kyrka. Du kommer att passera Jällaskolan, straxt därefter svänger du höger vid en skylt 
UPK RIDSKOLA, före bullerplank och vajeräcken, efter ett par hundra meter och nu är du framme. Välkommen!

Vill du åka buss till oss så är det UL-buss som gäller. Du kliver på vid busstationen vid tågcentralen. Eller så kliver du på någonstans längs Vaksalagatan. Själva bussturen tar ca 8 minuter. Säg till busschauffören att du vill åka till hållplatsen efter Jällaskolan. När du stigit av får du ta en kort promenad längs vår väg som är upplyst, det tar ca 3-5 min att gå från bussen. Välkommen!

Kommer du från Östhammar så följer du väg 288 mot Uppsala, straxt efter Lindbacken är det dags att svänga vänster vid skylten UPK RiIDSKOLA, precis där vajeräcket slutar. Välkommen!

 

Uppdaterad: 02 JAN 2019 17:13 Skribent: Ulrika Pernler
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här hemsidan funkar bäst via Chrome och firefox. 

Postadress:
Uppsala PK - Ridsport
Vaksala-Lunda:33
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018317103
E-post: This is a mailto link