Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Henrik von Eckermann red Chacanno till en andraplats i Madrids 155-hoppning under fredagskvällen.
 
Svensk ridsport kan se tillbaka på ett fantastiskt ridsportår med medaljer, framgångar och personliga rekord.
 
Missa inte chansen till kvalitétsträning. Den här gången har du som ännu inte tagit steget upp i våra landslag chansen att vara med. Svenska Ridsportförbundet tillsammans med landslagsledarna för ungdomshoppningen bjuder in till uppsutten träning.
 
En svensk häst har lämnat ett positivt prov för otillåten medicinering efter tävling. Provet togs vid en tävling i juni och visar att hästen vid tävlingstillfället hade en otillåten substans i kroppen.
 
Idolfinalisterna, Caroline af Ugglas 900-mannakör och en stjärnspäckad kändisstafett med bland andra Jennifer Bratt, Dogge Doggelito och Linda Bengtzing inleder årets Sweden International Horse Show torsdag 30 november. Det blir dessutom häftig...
 
Han har kallats för rookien i hopplandslaget och siktar nu på att både förbättra sitt mästerskapsfacit och ta sig till OS 2020. Snart 27-åriga Douglas Lindelöw satsar hårt på att ta sig till toppen och prestera bra under mästerskapen. Inför...
 
Trollhättans Fältrittklubb söker vikarierande ridlärare för anställning snarast.
 
Sweden International Horse Show gör en rivstart på torsdagskvällen med fartfylld fälttävlan både i lag och individuellt. Nytt för i år är att inomhusfälttävlan avgörs i tre faser.
 
Den 7-11 februari 2018 arrangeras Gina Tricot Grand Prix för tionde året i rad i Borås ridhus och det är något som ska firas ordentligt. Tävlingarna bjuder som vanligt på ett fullspäckat schema med klasser från onsdag till söndag och för första...
 
Dressyrens landslag för 2018 är uttagna. I spetstruppen finns bronslaget från EM i Göteborg. Det är Patrik Kittel, Rose Mathisen, Therese Nilshagen och Tinne Vilhelmson Silfvén.
 

Hopplandslagen 2018

(2017-11-23 16:30)
Svensk hoppning har klara mål för framtiden. Nu formerar landslagsledarna sina lag på olika nivåer. - Det stora målet är att kvala ett svenskt lag till OS 2020 i Tokyo under 2018, säger förbundskapten Henrik Ankarcrona.
 
Intresset för fälttävlan ökar världen över och ryttare från fler länder än de traditionella ridsportländerna kommer ut på de internationella tävlingsbanorna. Det ställer nya krav Och på FEI General Assembly nyligen togs beslut om nya regler.
 

Låt inte tystnaden tala!

(2017-11-22 22:32)
För Svenska Ridsportförbundet är det viktigt att alla känner sig trygga i sin idrott. Vi stöttar helhjärtat allt arbete mot övergrepp och trakasserier. Idag har tidningen Dagens Nyheter publicerat ett namnupprop där kvinnor skrivit under för att...
 
En regnig och kall oktobersöndag möttes fem nervösa stjärnor och fem glada barn i Rimbo utanför Stockholm, hos Ridklubben Rimbo Ryttare närmare bestämt.
 

 

 

 

Den här hemsidan funkar bäst via Chrome och firefox. 

Postadress:
Uppsala PK - Ridsport
Vaksala-Lunda:33
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018-317103
E-post: This is a mailto link

Se all info