Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Tisdagen den 31 oktober höll distriktet ett möte tillsammans med Polisen och försäkringsbolaget. En stor uppslutning från många deltagare som ville lyssna och ställa frågor. Polisen hann inte besvara alla frågor på plats. Men nu har vi fått en...
 
Nu har årets ungdomssektion och årets ungdomsledare 2017 äntligen korats. Vi i DUS Uppland fick in många fina nomineringar som visar på att vi har många helt fantastiska ungdomar i Uppland. Ni är bäst!
 
Sadelstölder upprör hästägare Häst- och stallägare i mellan-Sverige har fått nog. Nu måste det bli stopp på alla sadelstölder. Vad kan och får man göra för att stoppa tjuvarna? Är det tillåtet att sätta upp kameror, vilken typ av lås behövs och...
 
Efter stöldvågen – startar samarbete med polisen   Hör ordförande Gudrun Orava intervjuas av SVT.
 
Upplands Ridsportförbund inbjuder tillsammans med Polisen och Folksam till samarbete mot sadelstölder
 

Finalen avgjord i Div 3 HD

(2017-10-23 09:10)
I zon 1 genomfördes finalomgången på Lurbo, där segrade Sigtunabygdens Ryttarförening. I zon 2 genomfördes finalomgången på Jälla, där segrade Björklinge Ryttarförening. Stort grattis till fina ritter!
 
Hör Upplands Ridsportförbunds ordförande Gudrun Orava intervjuas i P4 radio Uppland.
 

Final Div 2 HH

(2017-10-17 07:08)
I helgen avgjordes Div 2 HH hos ERK
 
Hör Upplands Ridsportförbunds ordförande Gudrun Orava tillsammans med Polisens presstalesman intervjuas i P4 Uppland med anledning av den senaste tidens stöldvåg på sadlar.
 

Kvalitetsskylt till UVFK

(2017-09-25 08:50)
I helgen mottog Akademistallmästare Karin Agenäs, tillsammans med UVFK´s ordförande Katarina Martinell, Svenska Ridsportförbundets kvalitetsskylt högtidligt flankerad av fanborg och hästar.
 
Härlig dag med RidskoleDM i hoppning för Uppland samt final i Ridskolemästerskapet. Fina ritter hela dagen, så duktiga skolhästar och lektionsryttare. 
 
igår kväll genomfördes uppstartsmötet och den första utbildningen för de föreningar som anmält sitt intresse att delta i projektet. Det gick att ta på den energin som fanns i lokalen hos IFU Arena i Uppsala – ett otroligt engagemang från de 11...
 
I helgen har  Ridklubben Norrtälje Ryttare genomfört DM i Working Equitation för Stockholm och Uppland.
 

Tierps tävling inställd!

(2017-09-13 12:17)
Tierps hopptävling ponny den 17 september är tyvärr inställd!
 

Basledarutbildning

(2017-09-06 15:52)
Igår hade vi den första träffen på septembers Basledarutbildning.
 

 

 

 

Den här hemsidan funkar bäst via Chrome och firefox. 

Postadress:
Uppsala PK - Ridsport
Vaksala-Lunda:33
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018-317103
E-post: This is a mailto link

Se all info