Hoppa till sidans innehåll

Kontakta oss


Vi på UppsalaPonnyklubb hoppas att du fått en bra upplevelse av oss via hemsidan. Har du några frågor eller funderingar? Kontakta gärna oss!

Kontaktuppgifter:

Uppsala Ponnyklubb (UPK) 
Vaksala-Lunda:33 ,755 94 Uppsala 
Tel 018-31 71 03 kontor eller 018-31 73 67, stall 
uThis is a mailto link
Bankgiro 798-7365

Swish betalning, läs mer här!

 

HITTA TILL OSS


Att hitta till Uppsala Ponnyklubb är enkelt. Från Uppsala tar du väg 288 (mot Östhammar) och åker rakt fram cirka fyra kilometer, förbi Gränby centrum ochVaksala kyrka. Du kommer att passera Jällaskolan som är ett lantbruksgymnasium och strax därefter är det dags att svänga av till höger. Vid vägen sitter en vit skylt "UPK ridskola". Åk hundra meter och nu är du framme. Välkommen!

Du kan även åka via den nybyggda vägen som går via Nyby. Denna väg är grönmarkerad på kartan nedan. Åk fram till rondellen där håller du mot Östhammar. Du kommer strax att passera Jällaskolan som är ett lantbruksgymnasium och därefter är det dags att svänga av till höger. Vid vägen sitter en vit skylt "UPK ridskola". Åk hundra meter och nu är du framme. Välkommen!

Vill du åka buss till oss så är det 886 som gäller. (Vissa turer heter bussen 805, men avgår från samma hållplats)  Bussarna går två gånger i timmen. Eftersom det är UL-buss som gäller så kliver du på vid busstationen vid tågcentralen. Eller så kliver du på någonstans längs Vaksalagatan. Själva bussturen tar ca 8 minuter. Säg till busschauffören att du vill åka till hållplats Jällaskolan. När du stigit av får du ta en kort promenad längs cykelvägen som är upplyst. Efter tvåhundra meter tar du till höger och har nu cirka hundra meter kvar. Välkommen!

Kommer du från Östhammar så följer du väg 288 mot Uppsala. När du har passerat ICA Vallby i Rasbo är det bara en liten bit kvar. Åk förbi hovgården och motorstadion "Rörken". Efter ett par minuter är det dags att svänga vänster vid skylten Ridskola. Välkommen!

 

Uppdaterad: 21 SEP 2017 15:41 Skribent: Ulrika Pernler
Epost: This is a mailto link

 

 

 

Den här hemsidan funkar bäst via Chrome och firefox. 

Postadress:
Uppsala PK - Ridsport
Vaksala-Lunda:33
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018-317103
E-post: This is a mailto link

Se all info