Bli medlem

Medlemsavgiften för senior är 250 kronor, 300 kronor from 2019 och kommer att vara densamma även 2020.

Du som är medlem 2019 kommer att få en faktura på medlemsavgiften 2020 via mejl/Hippocrates i början av januari 2020.

Avgiften avser perioden 1 januari till  31 december

Medlemsavgiften är obligatorisk för dig som rider i ridskoleverksamheten, löser ridhuskort, deltar på klubbtävlingar samt löser tävlingslicens för UPK.

I medlemsavgiften ingår även medlemsavgift i Upplands Ridsportförbund samt Svenska Ridsportförbundet. Det ingår även en gruppförsäkring i Folksam.

Vill du bli medlem?!

Skicka ett mejl till This is a mailto link

Mejlet ska innerhålla namn,  personnummer, adress, telefonnummer och mejladress.

Är du under 18 år behöver vi även ovanstående uppgifter för målsman.

Vi skapar sen ett konto åt dig i Hippocrates där dukan anmäla dig till klubbtävlingar, lagträningar, läger mm och via det kontot får du också en faktura på medlemsavgiften, startavgifter etc

Välkommen som medlem i UPK!

Uppdaterad: 21 FEB 2018 13:30 Skribent: Ulrika Pernler